Bestelwagen zoeken

Filter op merk

Filter op vermogen

Tesla Model S

Tesla Model S

Vermogen310 kW
Km-stand86 950 Km
1e inschrijving2015-06-01

€ 24 995

Een tweedehands-bestelwagen kopen in Puurs

Bent u op zoek naar een tweedehands-bestelwagen om te kopen in de regio van Puurs? Dan bent u bij V-Vans in Puurs-Sint-Amands aan het juiste adres! Wij kopen en verkopen bestelwagens die volledig aan uw wensen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de automobielsector kunnen wij u garanderen dat u bij ons een kwaliteitsvolle bestelwagen kan kopen aan een correcte prijs.

Bij ons kan u een tweedehands-bestelwagen kopen

Wanneer u een bestelwagen wilt kopen, staan wij klaar om u te begeleiden in uw zoektocht. Wij verkopen jonge tweedehands-bestelwagens waar u nog veel kilometers mee kan afleggen. Al onze bestelwagens zijn gekeurd en volledig in orde. Een tweedehands-bestelwagen kopen bij ons is een goede beslissing. Wij zorgen ervoor dat de bestelwagen perfect bij uw wensen past. Als bestelwagenverdeler verkopen wij enkel de beste bestelwagens. Wij verdelen verschillende automerken. U kan dus steeds uw favoriete automerk kopen. Met een bestelwagen vergemakkelijkt u uw eigen werk heel wat, maar zo’n aankoop is een grote stap. Dankzij een tweedehands-bestelwagen zijn deze problemen meteen opgelost en wanneer u kiest hem bij ons te kopen, krijgt u er nog een topservice bij ook!

Vind uw nieuwe voertuig

Bent u geïnteresseerd om een bestelwagen te kopen bij ons? Bekijk hieronder ons aanbod en kies voor één van onze tweedehands-bestelwagens. Bent u niet volledig zeker welke bestelwagen het beste bij u past? Maak dan een afspraak door te bellen naar +32 496 81 04 22 of door een e-mail te sturen naar info.vvans@gmail.com. U kan bij ons ook uw bestelwagen verkopen.

Andi Lenssen

Hoe kan ik helpen?